Massage Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
(naast politiebureau)
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@massagevanwijngaarden
Massage Instituut van Wijngaarden (MIVW) biedt naast verschillende vormen van massage, reiki, aromatherapie en lichtwezen meesteressencens behandelingen aan. Welke behandelvorm het beste aansluit bij uw behoefte hangt af van wat u als klant wil.
In een persoonlijk kennismakinggesprek peilen wij uw behoefte. Omdat wij werken vanuit zowel de westerse als de oosterse filosofie richten wij ons niet allen op uw lichamelijke klachten maar ook op uw energetische en geestelijke gesteldheid. Op basis van deze informatie stellen we samen een behandelplan op.
Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft heeft energie nodig om te leven, groeien en herstellen van ziekte. De energie bevindt zich in en om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam. Een ieder is in meerdere of mindere mate in staat deze energie op te nemen. Een tekort aan levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.
Reiki Usui System of Natural Healing. Masters Certificaat Nederland Regio Internationaal Cirkel Collectief In Reiki Kracht En Liefde Vrijheid
 info@massagevanwijngaarden.nl
 website Massage Instituut van Wijngaarden

Meesteressences

Het basis principe van de Lichtwesen meester essences.
Dr. Masuro Emoto heeft ontdekt dat energie positief of negatief effect heeft op water. Hij maakte foto's van duizend waterkristallen. Op deze wijze ontdekte hij dat woorden, emoties trillingen een direct en meetbaar effect hadden op de kwaliteit van die waterkristallen.
Ons lichaam bestaat voor meer dan 70 % uit water. Je kan je dus voorstellen dat dit ook voor ons lichaam geldt.

Ons lichaam
Bij een laag trillingniveau ( negativiteit, stress) voelen we ons loom, zwaar en moe. Er stroomt te weinig energie. We zijn geblokkeerd.

Naarmate ons trillingsniveau stijgt ( positieve gedachten en ervaringen) voelen we ons actiever en prettiger. Het gebruik van de Lichtwezen Meesteressences is een prima hulpmiddel om ons trillingsniveau te verhogen en ze ons beter te voelen.

Wat doen de Meesteressences met ons?
In de Lichtwezen Meesteressences zijn de energieën (trillingen ) opgeslagen. Deze energie is aan water/alcohol of olie gebonden.
Door het gebruik wordt de harmoniserende energie overgebracht op je lichaam en werkt dan ongeveer 4 tot 5 uur. Het zal blokkades opheffen en het energiesysteem van je lichaam ondersteunen en opladen. Elke Meesteressence is verbonden aan een thema en correspondeert met een nummer. Zo zal Lao Tse, nummer 2 een innerlijke rust teweeg brengen en zal een angst verminderend effect hebben.

Benieuwd hoe het bij jouw werkt?
Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken aan welk thema als eerste gewerkt kan worden. Dit wordt bepaald met behulp van een Lichtwezen kaartlegging maar ook door middel van een persoonlijk gesprek en energetische afstemming door de behandelaar.
Er wordt gekeken welke Lichtwezen Meesteressences geschikt is om u te ondersteunen.

Beschrijving Meesteressences:

    download /print

LichtWezen Meesteressences
Websitewww.lichtwesen.com

LichtWezen meesteressencens ondersteunen uw energie huishouding waardoor u zich vitaler voelt en helpt u alerter te zijn.
De essences vormen een stuk gereedschap tot zelfkennis, bewustwording en zelfverwerkelijking.

Iedere essence staat voor een bepaald thema. Enkele voorbeelden zijn het ontwikkelen van innerlijke wijsheid, rust, vertrouwen, zelfbewustzijn, levensgenot en kracht.

De essences zijn verkrijgbaar in een spray (de tinctuur), olie en sommigen als kristal. De tinctuur en/of olie wordt gemiddeld twee keer per dag op het lichaam aangebracht. Het kristal kan op het lichaam gedragen worden.

Nieuwe site: Beauty Instituut van Wijngaarden
Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
www.beautyvanwijngaarden.nl

 Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign