Massage Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
(naast politiebureau)
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@massagevanwijngaarden
Massage Instituut van Wijngaarden (MIVW) biedt naast verschillende vormen van massage, reiki, aromatherapie en lichtwezen meesteressencens behandelingen aan. Welke behandelvorm het beste aansluit bij uw behoefte hangt af van wat u als klant wil.
In een persoonlijk kennismakinggesprek peilen wij uw behoefte. Omdat wij werken vanuit zowel de westerse als de oosterse filosofie richten wij ons niet allen op uw lichamelijke klachten maar ook op uw energetische en geestelijke gesteldheid. Op basis van deze informatie stellen we samen een behandelplan op.
Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft heeft energie nodig om te leven, groeien en herstellen van ziekte. De energie bevindt zich in en om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam. Een ieder is in meerdere of mindere mate in staat deze energie op te nemen. Een tekort aan levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.
Reiki Usui System of Natural Healing. Masters Certificaat Nederland Regio Internationaal Cirkel Collectief In Reiki Kracht En Liefde Vrijheid
 info@massagevanwijngaarden.nl
 website Massage Instituut van Wijngaarden

Massages

Klassieke massage
Bij klassieke massage worden spiergroepen in de rug, nek, schouders en benen gekneed waardoor de doorbloeding verbeterd, afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en het lichaam ontspant.


Deelmassage
Bij een deelmassage wordt een deel van het lichaam (benen, armen, schouders/bovenrug of onderrug) gemasseerd.


Sportmassage
Bij sportmassage worden intensievere kneedtechnieken gebruikt om een sterkere doorbloeding en souplesse van de spieren te bevorderen.

Een sportmassage kan afhankelijk van de kneedtechnieken en snelheid stimulerend of rustgevend zijn.


AQAMA® massage
AQAMA® massage is een vorm van massage waarbij de cliŽnt in rugligging op een warm water kussen op de bank ligt.
De massage handgrepen worden hoofdzakelijk van de achterzijde van het lichaam uitgevoerd.

Bij deze techniek is er speciale aandacht voor de spierpezen.
De seizoensgebonden massage is zeer geschikt voor behandeling van extreem verstijfde spieren, reumatische aandoeningen, of personen die niet op de buik of zij kunnen liggen.


Shiatsu massage
Shiatsu is een Oosterse massage techniek waarbij door middel van het uitoefenen van druk op energiebanen van het lichaam, blokkades opgeheven worden en de lichaamsenergie weer goed kan stromen.
Deze massage is gebaseerd op de principes van acupunctuur.


Voetzoolreflexmassage
Bij voetzoolreflexmassage wordt druk op de reflexpunten in de voeten of handen uitgeoefend.

Deze massagevorm is gebaseerd op het principe dat deze reflexpunten verbonden zijn met de interne organen en klieren in het lichaam.
Druk op deze reflexpunten kan daarom invloed hebben op deze organen en klieren en bevorderen de lichamelijke en geestelijk kracht.

Deze ontspannende massage zorgt ook voor verbetering van de energetische doorstroming van het lichaam.


Aromatherapeutische massage
Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van etherische oliŽn.
De combinatie van massagehandgrepen en de eigenschappen van de etherische oliŽn zorgen voor een diepe ontspanning op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.


Lichtwezen massage
Bij deze massagevorm wordt gebruik gemaakt van lichtwezen meesteressences.
Deze bijzondere oliŽn en tincturen hebben een thema gerichte werking (zie verkoop producten) .

Door het gebruik van lichtwezen meesteressences tijdens deze massage kunnen emotionele en psychische blokkades versneld worden opgeheven.
LichaamsenergieŽn gaan beter stromen waardoor we sneller ons evenwicht hervinden en de balans langer vasthouden. Hierdoor kunnen we ons leven intenser en vollediger ervaren.Nieuwe site: Beauty Instituut van Wijngaarden
Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
www.beautyvanwijngaarden.nl

 Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign