Massage Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
(naast politiebureau)
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@massagevanwijngaarden
Massage Instituut van Wijngaarden (MIVW) biedt naast verschillende vormen van massage, reiki, aromatherapie en lichtwezen meesteressencens behandelingen aan. Welke behandelvorm het beste aansluit bij uw behoefte hangt af van wat u als klant wil.
In een persoonlijk kennismakinggesprek peilen wij uw behoefte. Omdat wij werken vanuit zowel de westerse als de oosterse filosofie richten wij ons niet allen op uw lichamelijke klachten maar ook op uw energetische en geestelijke gesteldheid. Op basis van deze informatie stellen we samen een behandelplan op.
Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft heeft energie nodig om te leven, groeien en herstellen van ziekte. De energie bevindt zich in en om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam. Een ieder is in meerdere of mindere mate in staat deze energie op te nemen. Een tekort aan levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.
Reiki Usui System of Natural Healing. Masters Certificaat Nederland Regio Internationaal Cirkel Collectief In Reiki Kracht En Liefde Vrijheid
 info@massagevanwijngaarden.nl
 website Massage Instituut van Wijngaarden

Lichaamsverzorging

Wij bieden ook de mogelijkheid tot een aantal lichaamverzorgende behandelingen:
Harsen, peeling en acne kuurbehandeling.

Harsbehandeling
Door middel van honinghars wordt overtollig haar op eenvoudige wijze verwijderd. Om een optimaal resultaat te behalen passen wij het harstype en methode aan, aan de huid en soort haar dat geharst dient te worden.

Peeling
Een lichaamspeeling is een weldaad voor het lichaam. Niet alleen de huid wordt ontdaan van dode cellen maar door de licht masseerde beweging wordt de huiddoorbloeding ook gestimuleerd waardoor de huid ook ontspant. Na de behandeling voelt de huid zacht aan en heeft een gezonde uitstraling. De peeling kan op verschillende plaatsen op het lichaam, benen, rug, borst.

Speciale acne kuurbehandeling
Ance op de rug of borst kan als zeer onaangenaam ervaren worden. Daarom hebben wij een behandeling ontwikkeld die erop gericht is, de huid van de rug te ontdoen van onzuiverheden en de stofwisseling van de huid te optimaliseren en zo de klachten te verminderen. De huid krijgt een gezondere uitstraling en littekens vervagen.

Nieuwe site: Beauty Instituut van Wijngaarden
Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
www.beautyvanwijngaarden.nl

 Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign