Massage Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@massagevanwijngaarden
Massage Instituut van Wijngaarden (MIVW) biedt naast verschillende vormen van massage, reiki, aromatherapie en lichtwezen meesteressencens behandelingen aan. Welke behandelvorm het beste aansluit bij uw behoefte hangt af van wat u als klant wil.
In een persoonlijk kennismakinggesprek peilen wij uw behoefte. Omdat wij werken vanuit zowel de westerse als de oosterse filosofie richten wij ons niet allen op uw lichamelijke klachten maar ook op uw energetische en geestelijke gesteldheid. Op basis van deze informatie stellen we samen een behandelplan op.
Wat is Reiki?
Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Alles wat leeft heeft energie nodig om te leven, groeien en herstellen van ziekte. De energie bevindt zich in en om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam. Een ieder is in meerdere of mindere mate in staat deze energie op te nemen. Een tekort aan levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.
Reiki Usui System of Natural Healing. Masters Certificaat Nederland Regio Internationaal Cirkel Collectief In Reiki Kracht En Liefde Vrijheid
 info@massagevanwijngaarden.nl
 website Massage Instituut van Wijngaarden

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u (telefonisch of email) contact opnemen.

Massage Instituut van Wijngaarden (MIvW)
Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht

Routebeschrijving Beauty Instituut van Wijngaarden:   download /print  

T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@massagevanwijngaarden.nl

KvK: 34240001
Erkend door de N.E.S.P.G.

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Indien u verhinderd bent, gelieve dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door te geven anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


Op onze website beauty van wijngaarden kunt u terecht voor al uw gelaatsbehandelingen.
www.beautyvanwijngaarden.nl

 Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign